Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij meestal op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Sashimi van zeebaars met citrus en groene curry

Gemarineerde rib eye met spek en augurk

Tartaar van tonijn, kalfsrosbief en structuren van wasabi

Dambordje van watermeloen, blauwe kaas en sinaasappel

 

Tussengerechten

 

 

Wonton gevuld met zalm, ecrevisses en prei

Aspergebitterballen met gerookte makreel-mayonaise

Kabeljauw met pikante venkelsalade 

Gekarameliseerde geitenkaas met tomatencompote

 

Hoofdgerechten:

 

Gebakken bavette met gerookte knoflookjus 

Spareribs met paprika salsa

Krokante kalfssucade, pancetta en spaghetti van asperges

Parelhoen met saus van lavas, basilicum en spinazie

 

Kaasplateau (supplement +€3,50)

 

Nagerechten:

 

Pistache-soufflé met witte chocolademousse

"Cheesecake"met bananenijs en caramel

Cremeux van bleekselderij met lemoncurd en aardbeienijs

Chocoladetaart