Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij altijd op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Gemarineerde zalm met wasabi 

Kalfstartaar met langoustine en piccalilly schuim

Gemarineerde entrecote met gefrituurde eidooier, soya en mais

Canneloni van spitskool met bieslookgelei & appel

 

Tussengerechten

 

Gebakken schelvis met gnocchi, salie en tomaat

Bitterballen van broccoli met pindamayonaise

Slibtongfilet met multapenade

Gekarameliseerde geitenkaas met verveinehoning 

 

Hoofdgerechten:

 

Kalfssucade met schuim van bisque

Bavette met saus van gegrilde paprika

Gebraden lamsrump met lamsjus en auberginecompote

Eendenborst met dressing van rode wijn

 

Nagerechten:

 

Kaasplateau

Baileys ijs met chocoladecrumble

Bosvruchtensoufflé met vanilleyoghurt (20 min)

Kersen sorbetijs met pistachecake en vanille panna cotta