Onze Menukaart

 

Hieronder vind je onze menukaart je mag je menu zelf samenstellen

Alle gerechten zijn hetzelfde formaat (de grootte van een voorgerecht) je kan beginnen met een nagerecht en eindigen met een hoofdgerecht, alleen maar hoofdgerechten bestellen of alleen maar nagerechten. De keus is aan jou!

Voor de vegetariërs onder ons is er meestal nog een extra gerecht bij de keuken in de (s)maak

 

een 3 gangen menu (voor de kleine eter) €41,50

een 4 gangen menu (voor de normale eter) € 52,00

of een 5 gangen menu (voor de grote eter) €65,00

meer gangen mag natuurlijk ook

 

 

Om te beginnen:

 

Vegetarische bitterbal  (zie krijtbord)  €4,00

 

Voorgerechten:

 

Gemarineerde zalm met bloemkool en curry

Rilette van parelhoen en eendelever met kersen

Ribeye met krokante zuurkool en truffel

Gadogado a la Kwiezien

 

Tussengerechten

 

Gebakken kabeljauw met saus van beurre noisette

Wisselende vegetarische soep (zie krijtbord)

Softshell crab met bisque

Gekarameliseerde geitenkaas met kweeperen-honing

 

Hoofdgerechten:

 

Hertenfilet met rode wijnsaus

Lamsfilet met rode pesto, omwikkeld met spek

Krokante eendenbout met kerrie-jus

Wonton met rendang van spitskool en sucade, champignonsaus

 

Kaasplateau (+ €4,00)

 

Nagerechten:

 

Pistache soufflé met witte chocolademousse 

Bailey's-ijs met chocolade en hazelnoot

"Cheesecake", vanilleijs, Cajeta de leche de cabra

 

Taart (zie krijtbord)