Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij meestal op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Sashimi van zeebaars met citrus en groene curry

Gemarineerde rib eye met spek en augurk

Tartaar van tonijn, kalfsrosbief en structuren van wasabi

Gepofte tomaatjes, avocado, kropsla, piccalilly en parmezaan

 

Tussengerechten

 

 

Wonton gevuld met zalm, ecrevisses en prei

Caprese-bitterballen met basilicum-mayonaise

Coquilles met een saus van witte chocolade, truffelolie en boter

Gekarameliseerde geitenkaas met sinaasappelstroop

 

Hoofdgerechten:

 

Gebakken diamanthaas met gerookte knoflookjus 

Spareribs met paprika salsa

Krokante kalfssucade, pancetta en spaghetti van knolselderiij

Parelhoen met saus van lavas, basilicum en spinazie

 

Kaasplateau (supplement +€3,50)

 

Nagerechten:

 

Soufflé met groene peper en aardbeien-ijs

Ananas met vanille-ijs, chocolade en sinaasappel

Cremeux van bleekselderij met lemoncurd en cassis-ijs

Chocoladetaart