Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij altijd op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Gerookte zalm met aspergemousse en pancetta

Pastrami van entrecote met sesam-soya dressing

Rose gebraden kalfsmuis met een schuim van Bloody Mary

"Caprese  2018" 

 

Tussengerechten

 

 

Gebakken zeebaars met mosselsaus

Bitterballen van asperges met makreel-mayonaise

Coquilles met bloemkool gerookte-botersaus

Gekarameliseerde geitenkaas met druivenhoning

 

Hoofdgerechten:

 

Parelhoenfilet met een saus van citroengras

Lende van het Iberico varken met kaneel-knoflooksaus

Kalfssucade gelakt met bisque

Diamanthaas met champignonsaus

 

Kaasplateau (supplement +€2,50)

 

Nagerechten:

 

Citroentaart

Soufflé van geconfijte ananas met ananas-ijs

Vijgensorbet met witte chocolademousse en een krokantje van specerijen

Bananen-beignet met bananen-roomijs

Citroentaart