Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij meestal op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Sashimi van tonijn op oosterse wijze

Gemarineerde rib eye met crumble van parmezaan

Langoustine met kalfstartaar en een schuim van piccalilly

Gegrilde pompoen met een mousse van blauwe kaas 

 

Tussengerechten

 

 

Gebakken kabeljauw met knolselderij en spekjes

Bitterballen van gele bietjes met koriander mayonaise

Coquilles met gerookte-botersaus

Gekarameliseerde geitenkaas met mandarijnen-honing

 

Hoofdgerechten:

 

Lamsfilet met gerookte knoflooksaus

Varkenswang met rendang van spitskool en gember

Kalfsoester met mosterd-sabayon

Krokante eendenbout met paddenstoelen-jus

 

Kaasplateau (supplement +€2,50)

 

Nagerechten:

 

Vanille-soufflé met melkchocolade-mousse

IJs van passievrucht met cremeux van sinaasappel en lemoncurd

Bailey's ijs met koffie-sabayon

Chocoladetaart