Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij meestal op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Zalmtartaar met ijs van augurk en een gel van venkel 

Carpaccio met  gerookte eendenlever-mousse

Rosé gebraden kalfsvlees met schuim van tonijn

Rouleau van duxelle en spitskool met parmezaan

 

Tussengerechten

 

 

Wonton van langoustine en kip met een saus van bique

"Caprese" bitterballen met basilicum-mayonaise

Gebakken schelvis met een saus van gerookte boter 

Gekarameliseerde geitenkaas met sinaasappelstroop

 

Hoofdgerechten:

 

Ossenhaas met gerookte knoflooksaus 

Lamshaasje met zoete aardappel en amandelen

Spareribs met paprikacompote

Eendenborst met verschillende structuren van wortel

 

Kaasplateau (supplement +€2,50)

 

Nagerechten:

 

Frambozen-soufflé met witte chocolademousse

Aardbeienijs, basilicum-spongecake en turks fruit

Kersenmousse met vanille-ijs en chocolade

Citroentaart