Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij meestal op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Sashimi van tonijn op oosterse wijze

Gemarineerde rib eye met crumble van parmezaan

Langoustine met kalfstartaar en een schuim van picalilly

"Caprese  2018" 

 

Tussengerechten

 

 

Gebakken doradefilet met olijvendressing

Venkelbitterballen met een fris pikante dip van geiten-yoghurt

Coquilles met gerookte-botersaus

Gekarameliseerde geitenkaas met basilicumhoning

 

Hoofdgerechten:

 

Lamsfilet met gerookte knoflooksaus

Krokant gebakken spare ribs met gegrilde paprika saus

Kalfsoester met mosterd-sabayon

Eendenborst met frambozen-peperdressing

 

Kaasplateau (supplement +€2,50)

 

Nagerechten:

 

Vanille-soufflé met melkchocolade-mousse

Aardbei op verschillende manieren

Nectarine compote met meloen-ijs

Citroentaart