Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij altijd op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Gerookte zalm met aspergemousse en pancetta

Gemarineerde rib eye met aardappelsalade

Rose gebraden kalfsmuis met een schuim van Bloody Mary

"Caprese  2018" 

 

Tussengerechten

 

 

Gebakken doradefilet met olijvendressing

Venkelbitterballen met een fris pikante dip van geiten-yoghurt

Coquilles met bloemkool-mousseline en gerookte-botersaus

Gekarameliseerde geitenkaas met basilicumhoning

 

Hoofdgerechten:

 

Lamshaas in shiitake bouillon

Spare ribs met gepofte-knoflooksaus en zoet-zure groenten

Kalfssucade gelakt met bisque

Eendenborst met frambozendressing

 

Kaasplateau (supplement +€2,50)

 

Nagerechten:

 

Vanille-soufflé met melkchocolade-mousse

Aardbei op verschillende manieren

Nectarine compote met meloen-ijs

Citroentaart