Onze Menukaart

 

Hieronder vind je onze menukaart je mag je menu zelf samenstellen

Alle gerechten zijn hetzelfde formaat (de grootte van een voorgerecht) je kan beginnen met een nagerecht en eindigen met een hoofdgerecht, alleen maar hoofdgerechten bestellen of alleen maar nagerechten. De keus is aan jou!

Voor de vegetariërs onder ons is er meestal nog een extra gerecht bij de keuken in de (s)maak

 

een 3 gangen menu (voor de kleine eter) €41,50

een 4 gangen menu (voor de normale eter) € 52,00

of een 5 gangen menu (voor de grote eter) €65,00

meer gangen mag natuurlijk ook

 

 

 

Vegetarische bitterbal  (zie krijtbord)  €4,00

 

Voorgerechten:

 

Tonijntartaar met avocado, citrusvrucht en curry

Kalfsrosbief met jalapeno en ansjovis

Ribeye met krokante zuurkool en truffel

Tartaar van watermeloen á la minute gerookt

 

Tussengerechten

 

Coquilles, asperges, gerookte boter en coppa di parma

Wisselende vegetarische soep (zie krijtbord)

Zeebaars met saus van kokkels en scheermessen

Gekarameliseerde geitenkaas met bieten-honing

 

Hoofdgerechten:

 

Kalfshaas met mosterdsaus

Lamshaas met paddenstoelenrisotto

Eendenborst met honing, citrus en Spaanse peper

Krokante sucade, saus van asperges, chorizo

 

Kaasplateau (+ €4,00)

 

Nagerechten:

 

Bloedsinaasappel soufflé met witte chocolademousse 

Snickers à la Kwiezien

Geconfijte ananas met yoghurt-peperijs

Taart (zie krijtbord)