Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij meestal op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Zalmforelfilet met bloemkool-mousseline

Carpaccio met eendenlever-mousse

Gegrilde kip met schuim van kropsla en piccalilly

Rouleau van duxelles en spitskool met parmezaan

 

Tussengerechten

 

 

Gebakken skrei-kabeljauw met knolselderij en spekjes

Bitterballen van witte bonen met avocado-mayonaise

Langoustines met coppa die Parma en schuim van bisque

Gekarameliseerde geitenkaas met bloedsinaasappel-honing

 

Hoofdgerechten:

 

Ossenhaas met gerookte knoflooksaus 

Varkenswang met rendang van spitskool en gember

Kalfsoester met mosterd-sabayon

Krokante eendenbout met linzen en geconfijte citroen

 

Kaasplateau (supplement +€2,50)

 

Nagerechten:

 

Mango-soufflé met witte chocolademousse

IJs van passievrucht met cremeux van sinaasappel en lemoncurd

Bailey's ijs met koffie-sabayon

Chocoladetaart