Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij meestal op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Zalmtartaar met ijs van augurk en een gel van venkel 

Gemarineerde rib eye met coppa di parma en eendenlever

Rosé gebraden kalfsrosbief met schuim van tonijn

Rouleau van duxelle en spitskool met parmezaan

 

Tussengerechten

 

 

Wonton van langoustine en kip met een saus van bisque

Paddenstoelenbitterballen met chipotle-mayonaise

Gebakken schelvis met een saus van gerookte boter 

Gekarameliseerde geitenkaas met sinaasappelstroop

 

Hoofdgerechten:

 

In rode wijn gestoofde sucade met topinamboer 

Lamsfilet omwikkeld met pancetta

Varkenswang met een saus van sereh, kokos en citroen

Eendenborst met verschillende structuren van wortel

 

Kaasplateau (supplement +€2,50)

 

Nagerechten:

 

Frambozen-soufflé met witte chocolademousse

"Cheesecake"met bananenijs en caramel

After-eightmousse met vanille-ijs en chocolade

Citroentaart