Onze Menukaart

Hieronder vind je onze menukaart, deze kaart wijzigt regelmatig, dus het kan zijn als je komt eten dat er alweer een paar gerechten veranderd zijn.

Voor de vegetariërs onder ons hebben wij altijd op ons krijtbord nog een extra vegetarisch gerecht staan en heeft de keuken meestal nog wel een extra keuze in de (s)maak.

 

Voorgerechten:

 

Gemarineerde zalm met wasabi 

Gegrilde kip met ijs van kropsla en schuim van parmezaan

Dun gesneden entrecote met gefrituurde eidooier, soya en mais

Pompoen trio met een mousse van blauwe kaas

 

Tussengerechten

 

Gebakken zeebaars met gerookte amandelen en  jus van mosselen

Bitterballen van linzen met gepofte knoflookmayo

Slibtongfilet met een korstje van chorizo en venkelsalade

Gekarameliseerde geitenkaas met perzikhoning

 

Hoofdgerechten:

 

Krokante kalfssucade met cognacsaus

Runder bavette met paddenstoelen en parelgort

Gestoofde ossenstaart met knolselderijmousseline

Eendenborst met rode wijnsaus

 

Nagerechten:

 

Kaasplateau

Geconfijte ananas met ananas-sorbetijs

A la minute afgebakken chocoladetaartje met vanille-ijs(20 min)

Marsepein-ijs met kersen en champagnesabayon